За нас

На българския пазар от 1993 г.
Вече повече от 30 години сме заедно с Вас.
Благодарим за доверието!

кейс оод лого

"КЕЙС" ООД е на българския пазар от 1993 г. и е най-големият вносител на градински и плажни мебели.

Всички стоки предлагани от фирмата са с високо качество, модерен дизайн и богата цветова гама. Предназначени са да обслужват широк сегмент от потребителската аудитория, подходящи са за обзавеждането както на дома и градината, така и на обществени заведения, хотели, детски градини, басейни и др. Стоките предлагани от "КЕЙС" ООД имат гаранция за качество, която се дължи на използването на модерни технологии и квалифициран контрол при производството. Устойчиви са на различни неблагоприятни въздействия като UV лъчи, сняг, вода, сол и др.

Другата дейност на фирмата е доставка и монтаж на входни, гаражни и портални врати, огради и всичко свързано с тях: секционни, махови или ролетни врати, автоматики за гаражни и автоматики за дворни портални врати.


"КЕЙС" ООД e партньор на италианските фирми:

"I.P.A.E. - PROGARDEN" Италия – производител на пластмасови столове, маси, шезлонги, пейки, табуретки – над 150 модела.

"SCAB" Италия - производител на висококачествени, луксозни пластмасови мебели и дизайнерски столове, бар столове, както и маси от пластмаса и алуминий.

"GABER" Италия – производител на дизайнерски и футуристични мебели от анодизиран алуминий, хромирана неръждаема стомана и висококачествен полипропилен в най-различни цветове. Някои от моделите се предлагат и с негорими материали.

"Werzalit" Германия – най-големият европейски производител на верзалитови плотове за маси. С термоустойчиво, недраскаемо покритие, подходящи за употреба както в закрити помещения, така и на терасата, в градината или покрай басейна.

"PF Stile" Италия – производител на широка гама от основи за маси. В най-различни цветове и материали – чугун, месинг, хром/никел, инокс и др.

"OMBRELLIFICIO CREMA" Италия – лидер в производството на плажни чадъри и мебели. Материалите използвани при производството на предлаганите модели са гарант за изключително високо качество, за което се доказва с предлаганата 5 годишна гаранция. Богатата гама от цветове и модели гарантира уникалността на вашия плаж или басейн.

“BICA” Италия – производител на качествени къмпинг мебели, ратанови комплекти от полипропилен и удобни столове.

“FIAM” Италия – производител на алуминиеви шезлонги и къмпинг мебели. Благодарение на внимателно подбраните материали, платове, високата устойчивост на алуминия и стоманата, FIAM предлага висока трайност на своите продукти с максимална лекота.

“NARDI” Италия – производител на здрави, удобни и стабилни пластмасови столове, маси и шезлонги и дизайнерски мебели с оригинални комбинации от полипропилен, алуминий и синтетични платове.

“ELBI” Италия – производител на кашпи и саксии от висококачествен полиетилен, произведени на ротационен принцип с устойчивост на удар и UV лъчи. Отлично решение за вашия дом, градина, басейн, хотел. Класически кашпи, модерни кашпи или модулни кашпи.

“OMBRELLIFICIO VENETO” Италия – производител на дизайнерски висококачествени чадъри подходящи за градина, бар, ресторант, басейн и хотел.

“CEMENTI VIBRATI” Италия – производител на циментови бази-основи за чадъри.

“MARTINI NAUTICA” Италия – производител на водни колела, кану и водно спасяване.

"VERMOBIL" Италия - италианският лидер в производството на метални мебели, комбинира майсторството с модерния дизайн, за да създаде изключителни продукти. Посветени на качеството и иновациите, металните мебели на VERMOBIL безупречно съчетават визуално привлекателността с функционалността. Обзаведете вашия екстериор с разнообразието от изящно изработени метални мебели, въплатяващи същността на италианския стил и здравина.

"10 DEKA - B&N Contract Furniture SA" - е престижна фирма, специализирана във висококачествени решения за обзавеждане. С ангажимент към отличие, 10 DEKA създава иновативни и стилни мебели, персонализирани за различни комерсиални пространства. Известни с прецизния си дизайн, издръжливостта и функционалността си, продуктите на B&N Contract Furniture SA променят стандартите за съвременните мебели. Подчертайте своите пространства с изтънчеността и надеждността, които 10 DEKA внася в света на обзавеждането за комерсиални обекти.

"КЕЙС" ООД е директен вносител, фирмата има възможност да изпълнява заявки и доставки в изключително кратки срокове. Фирмата разполага със складова база във Варна, собствен транспорт и квалифициран персонал, което е гаранция за бързина, точност и коректност при изпълнение на договорите и доставките към своите клиенти.

siteviewPage