Кашпи - саксии - Класически кашпи

Класически кашпи от висококачествен полиетилен. Произведени на ротационен принцип, с висока устойчивост на удар и UV защита.
Подходящи за интериор и екстериор.

Категории:

Doppio Bordo Liscio

Conico Festonato

Conca Festonata

Conico Festonato Con Limoni

Conico Festonato Con Ghirlande

Conico Festonato Con Melograni

Campana Greca

Campana Liscia

Conca Doppio Bordo

Cache-pot Liscio Con Manici

Cache-pot Festonato

Vaso Baccellato

Cilindro Con Angeli

Cilindro Con Frutta

sitelisting