Верзалитови плотове - какво е верзалитов плот?

Независимо дали се занимавате с кетъринг, или седите в собствената си градина или в салона на събитие или заведение - масата винаги е във фокуса. Плотовете за маси трябва да издържат на най-строгите изисквания като топлина, цигарен дим, удари и химикали и също така трябва да бъдат безвредни при контакт с храна. Нашите плотове съчетават тези свойства с атрактивен дизайн и вечна елегантност. Отличават се с декори от камък и дърво, както и с фини цветове и могат да бъдат използвани за интериорно или екстериорно обзавеждане.

Качеството на френската продукция, широко признато в цял свят, основано на ноу-хау на немската компания Werzalit, дава възможност да предлагат най-висококачествените продукти на пазара от 1923 г. до сега.

Плотовете за маси Werzalit сe произвеждат за използване на открито и закрито, по специална патентована технология.

Благодарение на сърцевината си с много висока плътност, произведена от естествено отгледани дървета, и повърхността, притисната хомогенно с дървесния материал, прави плотовете за маси на Werzalit издържливи, износоустойчиви и напълно устойчиви на атмосферни влияния. Всички плотове са подложени на строги проверки на качеството и са тествани за устойчивост и дългосрочна устойчивост на атмосферни условия в широк спектър от климатични региони.

Предлагат се в редица форми, размери и повърхностни покрития, вариращи от различни стандартни декори (дървесни и каменни) до имитиращи плат и дори и с въможност за отпечатване на ваше фирмено лого.

Маси с верзалитови плотове и столове

Някои от ключовите предимства на верзалитовите плотове

  • устойчиви на атмосферни влияния, както и на UV лъчи и топлина
  • разнообразни декори и размери
  • лесни за поддържане - хигиеничен гладък плот на който 99,7% от бактериите биват елиминирани само след забърсването му с парцал и сапун
  • устойчиви на надраскване и удар
  • напълно безопасни при контакт с храна
  • екологични и рециклируеми

Грижи и съвети

Верзалитовите плотове се произвеждат от изключително еластичен, издържлив материал, изпробван и тестван милиони пъти. Проектирани са да бъдат устойчиви на удар, топлина и UV.

Ето няколко прости съвета за грижа, за да можете да се наслаждавате на вашите плотове по-дълго време:
- в никакъв случай НЕ боядисвайте повърхността на плота
- за почистване използвайте вода с малко сапун за миене, почистващите препарати на алкохолна основа също са безвредни
- избягвайте абразиви или почистващи агенти, те карат повърхностите да губят блясъка си
- за да предотвратите влизането на вода (например при дъжд) през ъглите на плота (канта) - винаги съхранявайте масите или в стандартното им изправено положение, или обърнати
- използвайте плотове с по ярки декори, ако масите ви ще са изложени под постоянна пряка слънчева светлина

Монтаж на плота към основа (крак) за маса

Блаогдарение на материала си с много висока плътност, верзалитовите плотове постигат изключително висока якост при изваждане на винт, което позволява лесно, сигурно и особено стабилно фиксиране между плота и крака на масата.

Стандартните самонарезни винтове могат да се използват без предварително пробиване и са напълно достатъчни за здрав и сигурен монтаж.

Изтегли .PDF с технически спецификации на плота и относително нагряване на различните декори от тук.


Може да разгледате всички дизайни декори на верзалитови плотове тук.

siteviewPage