Водни колела и кану - Кану


Nirvana

Akita

Moorea 1

Akita Double

Boa Vista

Moorea 123

Pegaso K1

Pegaso K2


За да поръчате продукт "Водни колела и кану - Кану" се обадете на телефон 052 / 303 775 или посетете нашия магазин на адрес: гр. Варна, бул. "Княз Борис I" №133