Плотове за маси - Solo - верзалит

 НАЛИЧЕН 

Calvados
 НАЛИЧЕН 

Kbana Taupe
 НАЛИЧЕН 

Colorado
 НАЛИЧЕН 

Palissade Blanc
 НАЛИЧЕН 

Kromy Vert
  НОВО  

Illinois
  НОВО  

Marbres de Sicile
  НОВО  

Cadix Rouge
  НОВО  

Cadix Gris
  НОВО  

Idaho

Wenge

Californie

Kbana Rouge

Fusion

Saigon

Ontario

Kentucky

Noyer

Virginia

Boston

Kansas

Palissade Gris cendre

Palissade Lodge

Mahogany


За да поръчате продукт "Плотове за маси - Solo - верзалит" се обадете на телефон 052 / 303 775 или посетете нашия магазин на адрес: гр. Варна, бул. "Княз Борис I" №133