Дизайнерски маси

  НОВО  

Metropolis XL 210x100

Ribalto Top Ø95

Metropolis Ø120

Argo

Metropolis Ø100

Metropolis Ø100 h. 50

Stefano

Together

Metropolis 140x85

Metropolis 160x90

Metropolis 150x112

Metropolis 180x90

Metropolis 180x100

Ribalto Top 80x80

Dodo

Ribalto Top 140x80

Banket

Nettuno

Space

Saturno


За да поръчате продукт "Дизайнерски маси" се обадете на телефон 052 / 303 775 или посетете нашия магазин на адрес: гр. Варна, бул. "Княз Борис I" №133